Speciale ontwerpen

Wilt u dit product bestellen?
Klik dan hier voor het bestelformulier

Speciale ontwerpen

Zeer regematig komen mensen, bedrijven of organisaties op mij af die een speciale vraag hebben, iets wat niet te koop is in de winkel. Samen gaan we dan aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Soms hebben mensen een heel concreet ontwerp in hun hoofd, anderen slechts een globaal idee en geven mij dan de ruimte om het uit te werken en te maken.  

Ik ben een draaier, dus in vorm is veel mogelijk, als het maar rond is ;- 

Quartospel

‘Vanwege het aandenken aan een dierbare, willen wij graag een quartospel voor in onze moderne tuin hebben, kun jij dat maken?’

Een quartsospel, wat is dat vroeg ik mij toen af. Vervolgens ben ik het uit gaan zoeken en heb het spel ontwerpen. Dat was nog een hele puzzel, want er zijn verschillende vormen nodig die onderscheidend moeten zijn, maar het moet wel één geheel vormen. ’s Zomers staat het spel in de tuin, ’s winters gaat het naar binnen om vorstschade voor te zijn.

Glazuur:
Materiaal: hardgebakken steengoedklei (1250 graden)

Sideplates en tafelsetje

Wij zoeken tafelsetjes voor ons restaurant, kun jij dat maken?

Voor restaurant La Provence in Driebergen (één Michelinster) maakte ik deze olie-boter-zout tafelsetjes en sideplates. Ze hadden zelf een ontwerp in hun hoofd en vonden het daarnaast leuk om samen te werken met lokale ambachtslieden. Zo hebben we samen dit tafelsetje en sideplate ontwikkeld. De olie-boter-zoutsetjes maak ik nog steeds. Klik hier voor meer info over het tafelsetje voor olie-boter-zout.

Glazuur: glanzend wit (kijk hier voor de glazuren)
Materiaal: hardgebakken steengoedklei (1250 graden)

Ondernemersprijs

‘Wij willen een prijs uitreiken die je kunt blijven gebruiken’

Een ondernemersvereniging kwam op mij af omdat ze een prijs wilden laten maken die de winnaar (een succesvolle ondernemer) ook daadwerkelijk zou kunnen gebruiken en dus niet alleen als trofee op een kast zou staan. Zo gezegd zo gedaan. Ik maakte een bonbonplateau met een set koffiebekers met inscriptie ‘ondernemer 2015’. Deze werd uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Glazuur: glanzend wit (kijk hier voor de glazuren)
Materiaal: hardgebakken steengoedklei (1250 graden)

Vaas

‘Zou jij deze vorm vaas kunnen maken? ‘

Glazuuropties: glanzend wit (kijk hier voor de glazuren)
Materiaal: hardgebakken steengoedklei (1250 graden)

Op de hoogte blijven?

Volg mij dan via sociale media of word lid van mijn nieuwsbrief