Aangepaste prijzen 2016

We hebben onze prijzen voor 2016 aangepast, nadat we we deze vier jaar onveranderd hebben gelaten. Sommig keramiek hebben we wat in prijs moeten verhogen, andere vormen hebben we gelijk gelaten, of zelfs iets goedkoper gemaakt. Zo blijkt het maken van dinerborden flink meer werk dan ik oorspronkelijk dacht, vandaar de hogere prijs. De randen krullen bij het drogen snel op, dat vaagt voortdurende aandacht. Maar knoflookpotjes en kruidenbotervlootjes hebben we juist iets goedkoper gemaakt omdat het dan een prettige prijs voor u is, passend bij een cadeautje om weg te geven.

Over het algemeen geldt dat we de prijzen zo laag mogelijk willen houden, maar tegelijkertijd ook een eerlijke prijs willen vragen. Het is tenslotte allemaal handwerk.

Kijk in onze galerie voor de prijzen per model, of bekijk hier de complete prijslijst.