Nieuw op website: keukenservies

Ze waren al een tijdje in het atelier en op markten te zien, maar nu ook op de website: het keukenservies!

Ik heb het keukenservies ontworpen omdat ik mij ergerde aan de lelijke (gft)bakjes, aardappelzakken, en diverse soorten potten in onze keuken. Dat kan mooier dacht ik. Maar het moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom hebben de knoflook, uien- en aardappelpotten gaten, zodat ze goed doorluchten en de inhoud langer goed blijft.

De schillenpot is bedacht voor gft afval. Een mooie pot voor op het aanrecht waar je de dagelijkse keukenschillen in kan doen en dan één keer per dag, hup de kliko in of op de composthoop.

Daarnaast ontwikkelde ik nog een moderne vijzel en een zoutpot.

Vanzelfsprekend is alles handgemaakt door mij, Floortje Roetemeijer. 

Lees hier meer informatie over het keukenservies, zoals de maten, prijzen etc.