Gezellige kerstmarkten achter de rug

Wat was het gezellig op de Kerstmarkten! Op 12 december stond ik op de kerstmarkt op de Traay in Driebergen. Het was regenachtig weer met storm, maar gelukkig klaarde het net op tijd op. Ik stond vlakbij de kameel, regelmatig kwam de kerstman langs in zijn arrenslee, waarna mooie kerstliedjes de sfeer compleet maakte.

Nieuw pinapparaatje uitgeprobeerd
De dag erna, 13 december, stond ik met mijn echtgenoot Wanne op de gezellige kerstmarkt van Kraaybeekerhof, ook in Driebergen. Veel bekenden en onbekenden kwamen langs om van de kerstsfeer te proeven en om keramiek te kopen. Hier konden we ook ons nieuwe pinapparaatje uitproberen. Het werkte uitstekend! Dat betekent dat u vanaf nu als we op markten staan ook kunt pinnen. Een mooie vooruitgang, want lang niet iedereen heeft nog contant geld op zak.

Open Dag Dipam
De laatste kerstmarkt was op de Open dag van bijenwaskaarsenmakerij Dipam in Driebergen op 20 december. Het werd een ontzettend gezellige dag met veel activiteiten voor de kinderen: kaarsen trekken, kaars versieren. Volwassenen konden ondertussen zien op welke ambachtelijke wijze de kaarsen van Dipam gemaakt worden. Een erg leuk gezicht.

Sinds kort werken Dipam en Het Serviesfabriekje samen. De goudgele kaarsen van Dipam passen prachtig bij mijn witte keramiek. Mijn kandelaars zijn heel geschikt voor onder andere hun lange kaarsen, stompkaarsen en waxinelichtjes en worden, naast deze site, ook verkocht via www.bijenwaskaars.nl