Verhuizing naar Bosstraat 1 Driebergen

Ik heb een nieuw atelier! Mijn nieuwe atelier is te vinden aan de Bosstraat 1, bij de Brandweer in het oude gemeentekantoor van Driebergen. Het pand staat al een tijdje leeg en dat is natuurlijk zonde. Daarom mogen er nu van de gemeente kunstenaars in. Dat stond ook zo gepland in de cultuurnota. Ik zit daar dus niet alleen. Zeker 20 andere kunstenaars hebben er ook een nieuwe plek gevonden. Hartstikke leuk en gezellig dus!

Meer ruimte
Het fijne is, is dat ik nu veel meer ruimte heb om te werken en mijn keramiek uit te stallen. Ik kan nu ook meer kinderen ontvangen op de kinderfeestjes. Ook de oven is er geïnstalleerd. Dat was nog niet zo eenvoudig, want hij weegt bijna 300 kg en het zware ding moest wel de trap op! Maar met zes sterke mannen is het gelukt.

Atelierroute Driebergen 4, 5 oktober
Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om in het weekend van 4 en 5 oktober te komen kijken tijdens de Atelierroute Driebergen. Dit is voor mij meteen de opening van mijn nieuwe atelier.

Te krap
De afgelopen jaren had ik mijn atelier aan huis, aan de Prins Bernhardlaan in Driebergen. Maar dat werd echt te krap dankzij de groei van mijn werkzaamheden en mijn opgroeiende kinderen. Er ontstaat nu in huis dus meer ruimte en dat is ook heerlijk. Al zullen we thuis af en toe de gezellige open werkplaatsen wel missen.